Zo, dat was ons eerste bruidspaartje!!


Hoelang krijgen we al gasten over de vloer? Toch zeker een jaar of vijf, zes. Mensen van uiteenlopende pluimage. Dat is wat het leuk maakt. Ja, ook bruiloftsgasten. Vrienden, getuigen, buren, ouders, schoonouders…, maar deze week hadden we dan toch eindelijk ook bruid en bruidegom te gast.

Mooi!! Met alle toeters en bellen. De visagiste stond al vroeg op de stoep. Iedereen in het net en de oldtimer reed keurig op tijd voor. Maar eerst foto’s maken in onze tuin. Romantische foto’s onder de magnolia.

Bruidegom strak in het pak en het bruidje, precies zoals een bruidje hoort te zijn: Een mooie, witte jurk met een lange sleep en in de handen een fleurig veldboeket. De parelketting flonkerde in de zon. Tot de dood ons scheidt….

Jammer voor u, maar u krijgt deze foto’s niet te zien. En wie het bruidspaar was, hoeft u ook niet te weten. Er zit niets anders op dan zelf uw bruidsnacht bij ons door te brengen!


Over Villa Aberson

Bijna 10 jaar hebben we gasten verwelkomd in ons huis. Aanleidingen genoeg om op onze website een berichtje te schrijven. Nu weer tijd voor iets anders. Mmmm, zijn we niet meer welkom? Af en toe een weekendje zeker. Maar wel op tijd reserveren. Voordat wij andere plannen hebben ;) .

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.